پنج خبر جدید درباره درگاه ملی مجوزها و آمار درخواست‌ها در سال 1404

درگاه ملی مجوزها، گامی مهم در جهت تسهیل و تسریع فرآیند صدور مجوزهای کسب و کار و تحقق دولت الکترونیک است.

دسترسی آسان به اطلاعات: در این سامانه، اطلاعات کاملی در مورد شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت هر یک از مجوزها ارائه شده است.

مجوزهای صنفی (پروانه های کسب) تک مرحله‌ای هستند و صدور آنها بین ۳ تا ۷ روز طول می‌کشد.

بانک مرکزی نیز در سال گذشته ۳۷ مورد مجوز صادر کرده است این در حالی است که تعداد کل درخواست‌ها برای صدور مجوز هزار و ۷۵ درخواست بوده است.

کد رهگیری به شما ارائه می‌شود که نشان‌دهنده ثبت موفقیت‌آمیز درخواست شما در سامانه است.

درگاه ملی مجوزها به آدرس اینترنتی شرایطی را برای همه افراد، کارآفرینان و کسانی که نیاز به مجوز دارند، فراهم کرده است تا بدون معطلی بتوانند مجوز را دریافت و فعالیت خود را آغاز کنند.

شفافیت در فرآیند صدور مجوز: با استفاده از این سامانه، متقاضیان می‌ توانند از وضعیت درخواست خود در هر مرحله از فرآیند صدور مجوز مطلع شوند.

طبق قانون ماده ۷ سیاست اصل ۴۴ قانون اساسی، هیئت مقررات زدایی و بهبود محیط کسب و کار تحت نظارت وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف شده است تا مراحل دریافت مجوزها را کاملاً شفاف و آسان کند. درگاه ملی مجوزها از سال ۱۴۰۱ فعالیت خود را آغاز کرده است که تا این زمان توانسته مجوزهای بسیاری را برای مشاغل درگاه ملی مجوزها وآمار درخواست ها مختلف صادر کند. طبق تحقیقاتی که انجام شده است در این سامانه حدود ۱۷۰۰ مجوز برای انواع مختلف کسب و کارها صادر می‌شود. از این درگاه می‌توانید برای دریافت جواز، گواهی، پروانه کسب، مجوز، نماد و استعلام برای شروع کسب و کار خود یا توسعه آن درخواست دهید.

برخی تأییدیه‌ها مانند گواهی بهداشت خودشان نوعی مجوز محسوب می‌شوند و نیاز به طی مراحل جداگانه دارند.

متقاضیان می‌توانند با مراجعه به این سامانه، بدون نیاز به مراجعه حضوری به ادارات دولتی، نسبت به دریافت مجوزهای مورد نیاز خود اقدام کنند.

به گزارش اقتصادآنلاین، بررسی آماری سامانه ملی صدور مجوز‌ها نشان می‌دهد که از مجموع یک‌میلیون و ۵۴۶ هزار درخواست ثبت‌شده در این سامانه طی سال ۱۴۰۳، تنها ۷۴۳ هزار و ۵۳۵ مورد به صدور مجوز انجامیده و نیمی دیگر در وضعیت رد، انصراف یا ابطال قرار گرفته‌اند.

برای استفاده از درگاه ملی صدور مجوز کسب و کار کشور ، می‌توانید به روش زیر عمل کنید:

در میان شهرداری‌های متصل، تنها ۸۸ درخواست برای صدور مجوز ثبت شده که از این میان، فقط ۳۰ مجوز صادر شده است. ۳۷ مورد نیز در دست بررسی مانده‌اند و تنها ۲۱ مجوز بدون تاخیر پاسخ گرفته‌اند.

انتخاب گزینه “درخواست صدور مجوز”: در انتهای صفحه، دکمه یا لینک مربوط به “درخواست صدور مجوز” را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *